Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κατατέθηκε ως κατεπείγον το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα στη Βουλή

Κατατέθηκε ως κατεπείγον το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα στη Βουλή

Το πολυνομοσχέδιο με τα άρθρα πρέπει να έχει ψηφιστεί το αργότερο έως την Πέμπτη το πρωί, ενώ εκτιμάται ότι οι υπογραφές των αρμόδιων υπουργών έχουν ήδη μπει. Συγκεκριμένα, φέρει ήδη τις υπογραφές των Ευκλείδη Τσακαλώτου, Γιώργου Κατρούγκαλου, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Μάρδα, Νίκου Παρασκευόπουλου και Νίκου Βούτση.

Παράλληλα, πληροφορίες του NEWS 247 αναφέρουν ότι το πολυνομοσχέδιο φέρεται να ήταν κατατεθειμένο από τις 17:00 στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής, ενώ δημοσιεύθηκε τελικά στις 19:10 στον ιστότοπο της Βουλής. Η Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει χειρόγραφα στην επιστολή της ότι το πολυνομοσχέδιο έφτασε στις 18:00 το απόγευμα και ότι πρέπει να έχει ψηφιστεί το αργότερο έως την Πέμπτη το πρωί.

Ήδη εκτιμάται ότι οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα (ανασχηματισμός) θα πραγματοποιηθούν μετά την ψήφιση, πιθανόν την Πέμπτη. Ως προς τον ανασχηματισμό η εκτίμηση είναι ότι δεν θα πρόκειται μόνο για αλλαγές που θα αφορούν υπουργούς που διαφωνούν με τη συμφωνία, αλλά θα είναι ευρύτερος και θα αφορά στην καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος δεν θέλει να δει να εμπλέκονται στην κυβέρνηση δυνάμεις και πρόσωπα του παλαιού πολιτικού συστήματος. Συνεπώς, υπογραμμίζουν, η κυβέρνηση προχωρά με την υπάρχουσα μορφή της (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) και δεν θα υπάρξει αλλαγή του χαρακτήρα της.

Ενώ, τονίζεται ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει μιλήσει με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ως προς το ζήτημα, η κυβέρνηση κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα πραγματοποιηθούν μετά την ψήφισή του
news247

Δες επίσης

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε ποτέ στην Ελλάδα και η άγνωστη ιστορία πίσω από το έθιμο

Πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα – Η ιστορία του: Έχει να κάνει με ένα στολισμένο έλατο, που ...

Αφήστε μια απάντηση