Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καταγγελία: Κακοποίησαν σεξουαλικά 12χρονο σε σχολείο και βιντεοσκοπούσαν

Καταγγελία: Κακοποίησαν σεξουαλικά 12χρονο σε σχολείο και βιντεοσκοπούσαν

Την φρικτή σωματική, σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση ενός 12χρονου μαθητή Γυμνασίου του Ζωγράφου, διερευνά, το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς του άτυχου παιδιού στην Ασφάλεια την περασμένη Παρασκευή, μερικά 24ωρα πριν, ο γιος τους έπεσε θύμα μίας φρικτής κακοποίησης από δύο άλλους 12χρονους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα άντεξε το παιδί να πει αρχικά στον διευθυντή του σχολείου του και στη συνέχεια στους γονείς του, ένας 12χρονος που μέχρι πέρυσι πήγαινε στο ίδιο Γυμνάσιο και πλέον έχει αλλάξει σχολείο, πήγε στο σχολείο τους και μαζί με έναν συμμαθητή του θύματος, τον οδήγησαν δια της βίας στις τουαλέτες του Γυμνασίου, όπου εκεί ο ένας τον κακοποίησε σεξουαλικά και ο άλλος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του όσα συνέβησαν σε βάρος του άτυχου παιδιού και στη συνέχεια τον διαπόμπευσε με αυτό το υλικό και σε άλλους μαθητές του ίδιου σχολείου…

Ο άτυχος μαθητής έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ το περιστατικό το διερευνά με μεγάλη προσοχή η Ασφάλεια, λόγω της ανηλικότητας όλων των εμπλεκομένων που δυστυχώς ο νόμος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κολασμού των πράξεων τους λόγω της ηλικίας των δραστών.

Σημειώνεται ότι οι γονείς καταγγέλλουν και την στάση που κράτησε η διεύθυνση του συγκεκριμένου Γυμνασίου στου Ζωγράφου, έναντι της καταγγελίας του παιδιού τους.

news247

Δες επίσης

Τρελή καταδίωξη! Οι ληστές ψέκαζαν τους αστυνομικούς για να τους ξεφύγουν! Παράτησαν τον συνεργό τους στο πορτ μπαγκάζ αγκαλιά με ένα χρηματοκιβώτιο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν μετά από καταδίωξη άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ ...