Τρίτη, 4 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καραμανλής: Aυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό θα πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας

Καραμανλής: Aυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό θα πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας

«Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ.

«Θα υπάρξει έλεγχος, το πρόβλημα ήταν αρκετά πιο έντονο πριν από λίγο καιρό. Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό. Ένα από τα καλά που έχει κάνει το λεγόμενο ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ότι έχει μειώσει τους λεγόμενους τζαμπατζήδες, γιατί παλιά δεν υπήρχε κανένας έλεγχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

«Έχουμε πολύ έντονο πρόβλημα στα λεωφορεία με αυτό, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Όλα αυτά είναι ζητήματα τα οποία πρέπει να δούμε, πρέπει να αλλάξει και η κουλτούρα μας και κάποτε η πολιτεία να επιβάλλει τον νόμο», πρόσθεσε.

enikos

Δες επίσης

Γάμος στην Αλεξανδρούπολη: Εννέα καλεσμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει και η υπόθεση με τα κρούσματα κορονοϊού, στον γάμο που έγινε στην ...