Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Αναλυτικότερα:

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– Ένα πακέτο κανελόνια
– 400 γραμμάρια ανθότυρο
– 400 γραμμάρια μοτσαρελα
– 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο
– 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα
– 1 αυγό
– 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Πιπέρι

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό.
– Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.
– Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος.
– Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
– Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
– Αυτό ήταν. Η συνταγή είναι έτοιμη προς κατανάλωση.

Δες επίσης

Πώς να αποθηκεύσετε τα κρεμμύδια στο ψυγείο σας ώστε να μην μυρίζουν

Τα κρεμμύδια αποτελούν απαραίτητο συστατικό σε πολλές συνταγές παγκοσμίως, και όχι άδικα. Είναι οικονομικά και προσφέρουν μοναδική ...