Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κ. Τρέλλης: Εγώ κρίκος στην αλυσίδα εσωστρέφειας στην ΝΔ δεν έγινα ποτέ, δεν θα γίνω ούτε τώρα

Κ. Τρέλλης: Εγώ κρίκος στην αλυσίδα εσωστρέφειας στην ΝΔ δεν έγινα ποτέ, δεν θα γίνω ούτε τώρα

Απάντηση στις επικρίσεις στελεχών της Ν.Δ για την παρουσία του στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ της Ν.Δ Τρικάλων έδωσε σήμερα μιλώντας στην Λέσχη 97,6 ο Κώστας Τρέλλης.
Οπως είπε «Για το αν ήμουν καλός ή όχι πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης, αυτό που έχω να πω είναι πως εγώ κρίνομαι από τα στελέχη της ΝΟΔΕ και μετά από τον κόσμο. Σε κάποιους αρέσουμε σε κάποιους δεν αρέσουμε, τι να κάνουμε τώρα; Αν ήμουν καλός πρόεδρος αυτό θα το κρίνει ο κόσμος, οι Νεοδημοκράτες και τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων , έχουν δικαιώσει αυτή τη ΝΟΔΕ. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός την πρώτη ΝΟΔΕ που επισκέφθηκε ήταν τη δικιά μας, κι αυτό έχει τη σημασία του. Δεν με έχει απασχολήσει ως τώρα τι θα πράξω στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, θα το αποφασίσω εν καιρώ.

Εγώ κρίκος στην αλυσίδα εσωστρέφειας στην ΝΔ δεν έγινα ποτέ, δεν θα γίνω ούτε τώρα. Και το έχει αυτό το… χάρισμα της εσωστρέφειας ο πολιτικός μας χώρος.

Η ΝΟΔΕ τη δική της εκδήλωση θα την κάνουμε στις 29 Φεβρουαρίου την ετήσια χοροεσπερίδα και θα καλέσουμε έναν υπουργό της κυβέρνησης της Ν.Δ».

Δες επίσης

Αν δεν το ζητούσε ο Μητσοτάκης θα έδιναν οι βουλευτές της Ν.Δ το 50% του μισθού τους;

Ενας μετά τον άλλον οι υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ στέλνουν μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης ...