Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Είπε το «ναι» ο γιατρός για το Δήμο Φαρκαδόνας
????????????????????????????????????

Είπε το «ναι» ο γιατρός για το Δήμο Φαρκαδόνας

Με μια λιτή επιστολή, αλλά γεμάτη νόημα, για τους σκοπούς των κινήσεών του, μάλιστα σε βάθος τετραετίας, ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, ο κ. Γιάννης Σακελαρίου, αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο «ΚΡΗΝΗ LIVE», παρουσιάζεται αποκλειστικά, περιγράφοντας τους στόχους του κ. Σακελλαρίου, διεκδικητή πλέον και επίσημα του Δήμου Φαρκαδόνας για την εκλογική μάχη του 2019.

Με την συγκεκριμένη επιστολή πλέον μπαίνει οριστικό τέλος στην σεναριολογία του τελευταίου μήνα, για τον αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο κ. Σακελλαρίου.

Πλέον ο Οιχαλιώτης γιατρός, επιστρέφει στις αυτοδιοικητικές επάλξεις μετά από χρόνια απουσίας και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2009, που ολοκλήρωσε την θητεία του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, επί νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη.

Οι λόγοι που ώθησαν τον κ. Σακελλαρίου να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, όπως αναφέρει και μέσω της επιστολής του, κατά κύριο λόγο ήταν η προτροπή φίλων και συνδημοτών. Παράλληλα βασική αρχή του συνδυασμού που θα συγκροτήσει είναι η προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα βάλουν φρένο στον οικονομικό μαρασμό και την απογύμνωση του τόπου μας.

Ειδικότερα στην επιστολή που λάβαμε στα χέρια μας και είναι υπογεγραμμένη από τον ίδιο αναφέρονται τα εξής:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαπιστώνω μια σχεδόν μαζική επιθυμία και προτροπή των συνδημοτών μου, να ασχοληθώ και πάλι με τα αυτοδιοικητικά του τόπου μας. Ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το πανδημοτικό αίτημα αποφάσισα να ηγηθώ ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με στόχο την ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας. Βασική μας αρχή είναι οι διαρκείς αγώνες, όχι μόνο για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, αλλά κυρίως για την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα θέσουν φρένο στον δραματικό, οικονομικό μαρασμό και απογύμνωση του τόπου μας σε πολύτιμο παραγωγικό δυναμικό.».
Πηγή/φωτο: krinilive

Δες επίσης

Δείτε το βιντεο από τις ετοιμασίες στον «Μύλο των ξωτικών»

Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών εργάζεται πυρετωδώς. Τα Τρίκαλα ζουν στον ρυθμό της ...