Τρίτη, 7 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Είναι οριστικό! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους (photos)

Είναι οριστικό! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους (photos)

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 

Από τον περασμένο μήνα, άλλωστε, δημοσιεύματα τούς ήθελαν να αντιμετωπίζουν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους με αφορμή την επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε η τραγουδίστρια η οποία αποτελεί και έναν από τους σταθμούς της καριέρας που θέλει να χτίσει η ίδια. Γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να φύγει για Αμερική όπου και θα μείνει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Κάτι, που σύμφωνα με τη Real, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ως πρόβλημα οι δυο τους οι οποίοι και πήραν πρόσφατα την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

GALLERY

Μπορεί να είχαν μάθει από το ξεκίνημα του έρωτά τους πως τους χωρίζει πάντα μία χιλιομετρική απόσταση, όμως το διάστημα που θα λείψει η Ελένη στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι, εκείνη θα συνεχίσει την πορεία προς την κορυφή που ξεκίνησε από τότε που κατέκτησε σχεδόν την κορυφή με τη Eurovision και εκείνος θα αφοσιωθεί από την πλευρά του στην καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δες επίσης

Γεωργούλης: Συντονίστηκαν οι Λαρισαίοι παρότι έχουν στο αίμα τους την κουλτούρα του καφέ – Τι απάντησε στα “καρφιά” της Β. Μπάρμπα (βίντεο)

Έχοντας κάνει «κατάληψη» στο γραφείο του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, καθώς ο τελευταίος του ...