Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Ηλίας Βλαχογιάννης: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ ……

Ηλίας Βλαχογιάννης: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ ……

Τελικά βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας…. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η νέα γκάφα της ΕΛ. ΑΣ, που εξέδωσε ημερολόγια, όπου στην Κύπρο μας εμφανίζονται δύο κράτη και στα βόρεια , συνορευουμε με τη…. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»….. Οι δικαιολογίες ότι τα έκανε ΙΔΙΩΤΙΚΉ Εταιρία , ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ , τα ΑΠΟΣΥΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ κλπ , είναι για ΓΈΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ …..
Αν τώρα που έχει ξεσηκωθεί ο απανταχού Ελληνισμός κατά της Συμφωνίας των Πρεσπων,- που υπέγραψε η Κυβέρνηση ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-, συμβαίνουν αυτά, ΖΗΤΏ που ΚΑΗΚΑΜΕ. !!!!!!!
Υποτίθεται ότι τώρα ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ περισσότερο ή ΘΑ έπρεπε να ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ περισσότερο…..

Εκτός εάν εκεί στην Κατεχακη , κάνουν ΠΡΟΒΕΣ για την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα και τι μας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ , με την εφαρμογή της ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ Συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ, εάν αυτή περάσει απ την Ελληνική Βουλή και τεθεί σε ισχύ…

Περιμένουμε απ την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, να δώσει στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ ιστορικό της όλης υπόθεσης και να ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ – ΑΠΟΔΟΘΟΎΝ οι ευθύνες, όσο ΨΗΛΑ κι αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….
Οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης, χρονοτριβής ή κωλυσιεργίας, δεν θα γίνει αποδεκτή…

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Δες επίσης

«Εάλω η πόλις»

– 568 Χρόνια από σήμερα, την αποφράδα  Τρίτη της 29ης Μαΐου του 1453, η Πόλη ...