Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Ηλ. Βλαχογιάννης: Όχι στους εμπρηστές της ομαλότητας και της εννομης Τάξης

Ηλ. Βλαχογιάννης: Όχι στους εμπρηστές της ομαλότητας και της εννομης Τάξης

Η τρομοκρατική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της ελευθεροτυπιας και της Δημοκρατίας.
Όλος ο πολιτικός κόσμος, φορείς και πολίτες, πρέπει να καταδικασουν απεριφραστα και χωρίς αστερίσκους, την άνανδρη δολοφονική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού και της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ».
Όσοι διαχωρίζουν τη βία σε κακή και λιγότερο κακή, σε ανεκτή και σε καταδικαστέα, σε ακρααριστερη και σε ακροδεξιά, ρίχνουν νερό στο μύλο των εχθρών της Δημοκρατίας και της ομαλότητας.
Η Κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπηρεσιών πρέπει να προβεί τάχιστα στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη των δραστών και την παραδειγματικη τους τιμωρία.
Η όποια ολιγωρία αποθρασυνει τους εμπρηστές της ομαλότητας και της εννομης τάξης.
Καθήκον όλων και ιδιαίτερα της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, είναι η προστασία της πολυφωνίας στην ενημέρωση και στη διαφορετική άποψη. Η στοχοποιησηση Μέσων Ενημέρωσης, το «εμπάργκο» σε ΜΗ ΑΡΕΣΤΑ Μέσα, επιβαρύνουν το τοξικό κλίμα στο δημόσιο βίο και δίνουν άλλοθι στους τρομοκρατες και παντός είδους «μπαχαλακηδες» .
Μόνο η ομοθυμη συμπορευση και συστράτευση των δημοκρατικών Δυνάμεων, μαζί με την δημόσια έμπρακτη εκφρασμένη βούληση για πάταξη της τρομοκρατίας, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εκπτώσεις, μπορούν να θωρακισουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και την κοινωνία.
Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζομένους στον ΣΚΑΪ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες, να ενεργήσουν άμεσα για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τουςστην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Δες επίσης

Ο τομέας γυναικών της ΝΔ Τρικάλων, για την «Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών»

Η 25η Νοέμβρη καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. ...