Πέμπτη, 28 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ιδιαίτερα δυναμική η υποψηφιότητα του οικονομολόγου και νυν αντιδημάρχου Άκη Αναστασίου με τον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου

Ιδιαίτερα δυναμική η υποψηφιότητα του οικονομολόγου και νυν αντιδημάρχου Άκη Αναστασίου με τον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου

Εκπροσωπώντας την νέα γενιά ο Άκης Αναστασίου θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου και στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία.
Ο ίδιος θεωρεί πως οι Τρικλινοί δημότες θα δώσουν με την ψήφο τους τη δυνατότητα στη σημερινή δημοτική αρχή να συνεχίσει το έργο της και την επόμενη πενταετία.

Βιογραφικό
Ο Ακης Αναστασίου Γεννήθηκε το 1985 στα Τρίκαλα.

Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 δραστηριοποιείται ως οικονομολόγος σε ιδιωτική ΑΕ και ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του λογιστικό γραφείο.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Παράλληλα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεολαίας της χώρας μας με συμμετοχές σε πολλά ευρωπαϊκά συνέδρια με στόχο την παρακίνηση και τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά.

Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος για μια δεκαετία (2003-2014) των «Σακαφλιάδων» που από το 2013 έχει αναλάβει μαζί με πολλούς φιλάθλους της ομάδας την “ανασύσταση” του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Τρίκαλα.

Από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας με πλούσια δράση και έργο σε όλους τους τομείς δίνοντας λύσεις στην καθημερινότητα μαθητών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων .

Είναι παντρεμένος με τη Σία Κούρεντα κι έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Δες επίσης

Επιστρέφει στους ραδιοφωνικούς δέκτες η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση»

Από αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» επανέρχεται και πάλι στους ...