Σάββατο, 4 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Οι Τρικαλινοί γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα skateboarding

Οι Τρικαλινοί γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα skateboarding

Κυριακή 21 Ιουνίου & ώρα 5:30 μμ. • Skatepark Τρικάλων (πρώην στρατόπεδο «Παπαστάθη», έναντι Σ.Μ.Υ.)

Το skateparkΤρικάλων είναι ένας χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων Τρικαλινών στα αθλήματα του skateboarding, των inlinerollerskates και του bmx. Δυστυχώς, ο αθλητικός αυτός χώρος είχε εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ζημιές και φθορές που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα μας. Η μοναδική συντήρηση του skatepark γινόταν και γίνεται από εμάς που αθλούμαστε εκεί καθημερινά, διαθέτοντας δικά μας χρήματα για το σκοπό αυτό.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα skateboarding και την πανευρωπαϊκή ημέρα μουσικής (21/6), διοργανώνουμε μια ανοιχτή-στο-κοινό εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του skatepark της πόλης μας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα ανάπλασης και φωταγώγησης του χώρου αυτού, τα οποία είναι απλά πάρα πολλά για να τα καλύψουμε μόνοι μας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αθλητικά δρώμενα (skateboarding, inlinerollerskates, bmx, fixed-gearbike, longboarding), ζωντανή χιπ-χοπ μουσική από Τρικαλινά και Λαρισινά συγκροτήματα (SantaVizita, ΜΑΦΙΑ, Λ.Ο., Έρμαιο, Ποιότης Άλφα, Παράνοια), χορό χιπ-χοπ/brakedance, γκραφίτι, και επίδειξη parkourαπό την Λαρισινή ομάδα DFT.

Προσκαλούμε όλες τις Τρικαλινές και όλους τους Τρικαλινούς να έρθετε στο «πάρτυ» που διοργανώνουμε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο skatepark. Επίσης, παρακαλούμε όλοι όσοι παρευρεθείτε να σεβαστείτε το χώρο και να πετάξετε τα σκουπίδια σας σε κάδους και καλαθάκια απορριμμάτων.

Δες επίσης

Εμφανίστηκε το πρώτο γκρούπ τουριστών στην Καλαμπάκα!

Τη δυσφορία του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ανάγκη στήριξης του κλάδου του ...

Αφήστε μια απάντηση