Πέμπτη, 28 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Οι Τρικαλινοί αναρχικοί έκαψαν το σπιτάκι του Αη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου

Οι Τρικαλινοί αναρχικοί έκαψαν το σπιτάκι του Αη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου

Την ανάληψη της ευθύνης για το κάψιμο του σπιτιού του Αη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου που έγινε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ανέλαβαν με επιστολή τους που δημοσιεύεται στο Intymedia, οι Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα, όπως υπογράφουν
Παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο

«Tρίκαλα-Ανάληψη ευθύνης

«Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές
που καταπνίγετε σήμερα»

August Spies

Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο για ακόμη μια φορά στην πόλη μας,ούτε απο το κόσμο της εργατιάς,αλλά ούτε κι’ απο τους ξεφτίλες εργατοπατέρες και τους ντόπιους φορείς.Έτσι είπαμε να αναλάβουμε εμείς δράση ταράζοντας έστω και για λίγο την μεσημεριανή ραστώνη που πρόσφερε το πασχαλινό τραπέζι πυρπολώντας των Μύλο των Ξωτικών στην πίσω Βορειοδυτική πλευρά του στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακή(1.5.16) με ενα μπετόνι βενζίνη και λίγα στουπιά.Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλετζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει.Με έναν Δήμαρχο που το μόνο που τον νοιάζει ειναι τα φράγκα στείνοντας τέτοιου είδους θεματικά πάρκα(παρέα με ιδιωτικές εταιρίες βλέπε e-trikala),“δανείζοντας” ποδήλατα για μόστρα και οχι για εξυπηρέτηση,μπλοκάροντας λογαριαμούς τραπεζών,αλλά και φτιάχνοντας βαρκούλες και άλλες τέτοιες μπούρδες δημιουγόντας την δικιά του κοινωνία του θεάματος και αδιαφορώντας για την πραγματική σημασία της ημέρας θα παίρνει πάντοτε τέτοιου είδους απαντήσεις.
Η ενέργεια μας αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους θυσιάστηκαν πριν 130 χρόνια στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας.Στα συντρίμια της υπάρχουσας κοινωνίας του κράτους και του κεφαλαίου να χτίσουμε μια άλλη με τα δικά μας προτάγματα,αυτά της αξιοπρέπειας,της αληλλεγγύης,της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα»

Δες επίσης

Επιστρέφει στους ραδιοφωνικούς δέκτες η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση»

Από αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» επανέρχεται και πάλι στους ...

3 Σχόλια

 1. Γιώργος Πήττας

  Ο αφόρητος φασισμός των «αναρχικών». Η χωρίς έλεγχο έπαρση με την οποία έρχονται ως αυτόκλητοι Ζορό (τάχα μου) όχι βέβαια για να προσφέρουν κάτι σε κάποιους αλλά, απλά για να βγάλουν τα προσωπικά τους απωθημένα τα οποία νομίζουν – οι καημένοι- πως καταφέρνουν να ιδεολογικοποιήσουν πειστικά. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που διάφοροι εξ ίσου ευνούχοι «σύντροφοί τους» καταστρέφουν αυτοκινητάκια των 1200 κυβικών ή περίπτερα ή χώρους εργασίας. Ο φασισμός έχει πολλά χρώματα, αλλά πάνω από όλα όταν παριστάνει τον «αναρχικό» ξεπερνά όλα τα όρια του αυνανισμού.

  • Λεωνίδας

   Μιά χαρά τα λένε τα παιδιά, καλά που είναι κι αυτοί να κρατάνε τον καθρέφτη μέσα στον οποίο βλέπουμε την εσωτερική μας ασχήμια. Δε σου φταίει ο καθρέφτης, μην τα βάζεις μαζί του…

 2. Μιχάλης Σπεντζόπουλος

  Μπράβο τους. «Εκτονώθηκαν» κάνοντας το επαναστατικό κομμάτι τους και παριστάνοντας τους Τσε. Φασίστες, και τίποτε περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση