Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Τράπεζα Θεσσαλίας ενισχύει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Τρικάλων

Η Τράπεζα Θεσσαλίας ενισχύει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Τρικάλων

Η κοινωνική αλληλεγγύη, η συνεργασία και η υπευθυνότητα αποτελούν τη βάση των δράσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Τρικάλων λειτουργεί από έτους αιμοδυναμικό εργαστήριο όπου πραγματοποιούνται στεφανιογραφίες και αγγειοπλαστικές με ή χωρίς τοποθέτηση stent. Οι πράξει αυτές γίνονται με τη χρήση ειδικών υλικών, όπως οδηγοί καθετήρες, σύρματα αγγειπλαστικής , stent. Δυστυχώς η κακή κατάσταση της οικονομίας της πατρίδας μας είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντικατασταθούν τα υλικά που χρησιμοποιούνται με αποτέλεσμα την εξάντληση των αποθεμάτων τους και ως εκ τούτου η λειτουργία του εργαστηρίου καθίσταται δυσχερής έως αδύνατη.

Η Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ. Ν Τρικάλων Δρ. Δ. Ν. Πλατογιάννη, για την ενίσχυση του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής, προχώρησε στη δημιουργία ειδικού λογαριασμού, στον οποίο θα μπορεί να καταθέτει χρήματα οποιοδήποτε μέλος ή μη της Τράπεζας μας. Επίσης η Τράπεζα κατέθεσε το ποσό των 1.500€ για το σκοπό αυτό.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συνεταίρους & πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή προκειμένου το αιμοδυναμικό εργαστήριο να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του και να μην καθίσταται αδύνατη λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας.

Μαραθώνιος Καρδιολογικής Κλινικής
Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR9409101010009999991720060

Γραφείο Τύπου
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Δες επίσης

Εργο ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων σε χωριά του Δήμου Πύλης

Ένα ακόμη μεγάλο έργο, ένα έργο πνοής, με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ...

Αφήστε μια απάντηση