Σάββατο, 28 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Οι κουμπαράδες της Συνεταιριστικής Τράπεζας στα σχολεία των Τρικάλων

Οι κουμπαράδες της Συνεταιριστικής Τράπεζας στα σχολεία των Τρικάλων

«Προστατεύουμε τον Άνθρωπο Στηρίζουμε τη Ζωή Ενισχύουμε την Αποταμίευση»

Η κοινωνική αλληλεγγύη, η συνεργασία και η υπευθυνότητα αποτελούν τη βάση των δράσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Το κάλεσμα της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων κας Αυγέρου Ελένης προς την Τράπεζα Θεσσαλίας, στάθηκε η αφορμή για να εφαρμόσει τις βασικές αρχές της, να συνδράμει στην προσπάθεια για «ανακούφιση « σημαντικών αναγκών και να ενισχύσει το ταμείο αλληλεγγύης των μαθητών, προσφέροντας 30 κουμπαράδες.

Την Πέμπτη 14.05.2015 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την παράδοση των κουμπαράδων στους Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Ταμίας κ. Σιαφαρίκας Δημήτριος, ο οποίος παρέδωσε στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής καθώς και στους Διευθυντές των Σχολείων τους κουμπαράδες.

Ο κ. Σιαφαρίκας στο τέλος της ομιλίας του τόνισε ότι « Η Τράπεζα είναι δίπλα σας με γνώμονα την αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων της πόλης μας».

Γραφείο Τύπου
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Δες επίσης

«Μένουμε σπίτι»: Προτάσεις του Δήμου Τρικκαίων για οnline δημιουργικές προτάσεις για παιδικές δραστηριότητες, βιβλία, γυμναστική.

Προτάσεις για δραστηριότητες για παιδιά, διάβασμα και γυμναστική από τον Δήμο Τρικκαίων, τώρα που #ΜένουμεΣπίτι. ...

Αφήστε μια απάντηση