Παρασκευή, 29 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Η εγκληματική αδιαφορία συνεχίζεται στην Τρικάλων-Καλαμπάκας

Η εγκληματική αδιαφορία συνεχίζεται στην Τρικάλων-Καλαμπάκας

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες από τότε που οι φωτεινοί σηματοδότες έπαψαν να λειτουργούν στην διασταύρωση της ε.ο Τρικάλων-Καλαμπάκας με την οδό Παλαιολόγου στο ύψος του Κολυμβητηρίου.

Όπως αναδεικνύει το trikaladay, παρότι από τη συγκεκριμένη διασταύρωση διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά αλλά αυτοκίνητα γονέων που μεταφέρουν τα παιδιά τους στο Κολυμβητήριο, η βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί και λειτουργεί μόνον το πορτοκαλί παλλόμενο φανάρι.

Οσοι επιχειρούν να διασχίσουν τον περιφερειακό δρόμο βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Το θέμα είχε απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων με την αντιδήμαρχο Οικονομικών Χρυσάνθη Γάλλου να επιρρίπτει τις ευθύνες στον εργολάβο ο οποίος παραμένει απλήρωτος, αλλά όπως είπε η ίδια, είχε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πληρωνόταν.

Πάντως το πρόβλημα παραμένει και αυτό που έχει σημασία είναι ότι τίθενται σε κίνδυνο οι οδηγοί και κυρίως μαθητές που μεταβαίνουν στο Κολυμβητήριο και στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με τα ποδήλατα.

Η δημοτική αρχή οφείλει να βρει άμεσα λύσση και να αποκαταστήσει τη βλάβη ασχέτως αν έχει ή όχι χρήματα για την επισκευή των φαναριών.

Οι ανθρώπινες ζωές άλλωστε δεν μετριούνται με χρήματα

Δες επίσης

Επιστρέφει στους ραδιοφωνικούς δέκτες η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση»

Από αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου η ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» επανέρχεται και πάλι στους ...

Αφήστε μια απάντηση