Παρασκευή, 29 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Η 28χρονη Βολιώτισσα που γεννούσε σταδιακά τρίδυμα… έφερε στη ζωή και το τρίτο της μωράκι

Η 28χρονη Βολιώτισσα που γεννούσε σταδιακά τρίδυμα… έφερε στη ζωή και το τρίτο της μωράκι

Στη ζωή ήρθε τα ξημερώματα του Σαββάτου και το τρίτο κοριτσάκι της 28χρονης Βολιώτισσας που γεννούσε σταδιακά τα τρίδυμα που κυοφορούσε. Το τρίτο κοριτσάκι, που γεννήθηκε με διαφορά 12 ημερών από την τρίδυμη αδερφή του που ήρθε πρώτη στη ζωή, ζυγίζει 940 γραμμάρια και γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλίας

Η γέννηση των τρίδυμων κοριτσιών αποτελεί ένα παγκόσμιας εμβέλειας επιστημονικό επίτευγμα που έλαβε χώρα από τον μαιευτήρα γυναικολόγο του Βόλου Χρήστο Βενέτη.

Η 28χρονη έμεινε έγκυος τον περασμένο Σεπτέμβριο και με τη μέθοδο που εφαρμόζει ο Βολιώτης μαιευτήρας- γυναικόλογος Χρήστος Βενέτης, γνωστή διεθνώς ως «delayed interval delivery» (καθυστερημένοι διαλειμματικοί τοκετοί), ήρθαν σταδιακά στη ζωή τρία κοριτσάκια, τρίδυμα. Το πρώτο κοριτσάκι ήρθε στη ζωή στις 20 Μαρτίου με αναστολή κύησης των δύο υπολοίπων με ειδικούς χειρισμούς και ζύγιζε 770 γραμμάρια ενώ το δεύτερο κοριτσάκι γεννήθηκε δύο ημέρες μετά και ζύγιζε 730 γραμμάρια. Και τα τρία κοριτσάκια νοσηλεύονται στη μονάδα νεογνών του ιδιωτικού νοσοκομείου (ΙΑΣΩ).

Σημειώνεται ότι η 28χρονη Βολιώτισσα έμεινε έγκυος με φυσιολογική σύλληψη και τα τρία μωράκια της γεννήθηκαν στον 7 μήνα της κύησης.

e-thessalia.gr
/

Δες επίσης

Λάρισα: Πέντε νέα κρούσματα στη Ν. Σμύρνη «έβγαλε» η τελευταία μεγάλη ιχνηλάτηση

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού «έβγαλε» η τελευταία μεγάλη ιχνηλάτηση που έγινε στον οικισμό Ρομά, στη ...

Αφήστε μια απάντηση