Κυριακή, 22 Ιούλιος 2018
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Την νομική οδό σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Hondos Center για τα site που δημοσίευσαν είδηση περί πτώχευσης της. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Με μία μικρή αλλά περιεκτική και χωρίς αμφιβολίες για τις προθέσεις της, η διοίκηση της Hondos Center ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη «Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ».
AdTech Ad

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει. (σ.σ. προς τα site που «μπερδεύτηκαν» αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.

Με σεβασμό και εκτίμηση Hondos Center
Η παρεξήγηση

Η παρεξήγηση ή το «λάθος» στο οποίο υπέπεσαν αρκετά site σήμερα, έχει να κάνει με το γεγονός πως η εταιρεία που πτώχευσε ανήκει σε ένα από τα πέντε αδέλφια που αρχικά ήταν κάτω από το ίδιο σχήμα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χόντο, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία (την πτωχευμένη πλέον Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία. Και τα τρία καταστήματα είχαν το δικαίωμα να φέρουν το σήμα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά δεν είχαν καμία άλλη εμπορική ή οικονομική σχέση με την εταιρεία που συνεχίζουν να διατηρούν τα άλλα τέσσερα αδέλφια.
news247

Δες επίσης

Το ταχυφαγείο ΑΣΣΟΣ στα Τρίκαλα προσφέρει θέσεις εργασίας

Το ταχυφαγείο ΑΣΣΟΣ προσφέρει θέσεις εργασίας. Oι νέες θέσεις εργασίας αφορούν: Νέους–νέες για το πόστο ...

Αφήστε μια απάντηση