Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Την νομική οδό σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Hondos Center για τα site που δημοσίευσαν είδηση περί πτώχευσης της. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Με μία μικρή αλλά περιεκτική και χωρίς αμφιβολίες για τις προθέσεις της, η διοίκηση της Hondos Center ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη «Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ».
AdTech Ad

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει. (σ.σ. προς τα site που «μπερδεύτηκαν» αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.

Με σεβασμό και εκτίμηση Hondos Center
Η παρεξήγηση

Η παρεξήγηση ή το «λάθος» στο οποίο υπέπεσαν αρκετά site σήμερα, έχει να κάνει με το γεγονός πως η εταιρεία που πτώχευσε ανήκει σε ένα από τα πέντε αδέλφια που αρχικά ήταν κάτω από το ίδιο σχήμα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χόντο, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία (την πτωχευμένη πλέον Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία. Και τα τρία καταστήματα είχαν το δικαίωμα να φέρουν το σήμα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά δεν είχαν καμία άλλη εμπορική ή οικονομική σχέση με την εταιρεία που συνεχίζουν να διατηρούν τα άλλα τέσσερα αδέλφια.
news247

Δες επίσης

Black Friday 2019: Πότε πέφτει φέτος η ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων

Απαντες περιμένουν την Black Friday, την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων που δημιουργούν πανικό και ουρές ...

Αφήστε μια απάντηση