Σάββατο, 4 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Γέλια και χαρά στους μικρούς Τρικαλινούς σκόρπισε ο Χρήστος Δημόπουλος

Γέλια και χαρά στους μικρούς Τρικαλινούς σκόρπισε ο Χρήστος Δημόπουλος

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Δημόπουλου «Ο Δράκος Ναπολέων»!
Το βιβλιοπωλείο μας (Τσιοπελάκος, Ασκληπιού 15 Τρίκαλα) σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός και τον πολυχώρο «Ροδέα» διοργάνωσαν μια συνάντηση με τον αγαπημένο των παιδιών, τον Χρήστο Δημόπουλο.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν επί σειρά ετών παρουσιαστής της εκπομπής «Ουράνιο Τόξο» στην κρατική τηλεόραση, ενώ ακόμα οι εκπομπές του προβάλλονται σε επανάληψη με πολύ μεγάλη απήχηση! Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην συγγραφή παιδικών βιβλίων κι έτσι, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να τον γνωρίσουμε από κοντά και για τα παιδιά να γνωρίσουν τα βιβλία του.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κοσμοσυρροής! Ο συγγραφέας, ακούραστος, παρέμεινε στο χώρο για τουλάχιστον μία ώρα μετά το τέλος της παρουσίασης για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων και να φωτογραφηθεί με όλα τα παιδάκια!

Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που τον γνωρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία να τον φέρουμε σε επαφή με τους μικρούς-αλλά και τους μεγάλους- φίλους του! Τον ευχαριστούμε θερμά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς και σε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί!

Σήμερα, Δευτέρα πρωί, ο Χρήστος Δημόπουλος συναντήθηκε με τους μαθητές του δημοτικού σχολείου των εκπαιδευτηρίων Σακκά. Τα παιδάκια, ενθουσιασμένα, άκουσαν την αφήγηση του παραμυθιού του Δράκου Ναπολέοντα και τον παρακολούθησαν να κατασκευάζει με πολύ απλό τρόπο και υλικά, όμορφες κατασκευές!

Δες επίσης

Εμφανίστηκε το πρώτο γκρούπ τουριστών στην Καλαμπάκα!

Τη δυσφορία του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ανάγκη στήριξης του κλάδου του ...

Αφήστε μια απάντηση