Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Γ. Μαγκούτης: Ενωτική Κίνηση Γόμφων, Προτείνω- Συμμετέχω»

Γ. Μαγκούτης: Ενωτική Κίνηση Γόμφων, Προτείνω- Συμμετέχω»

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ανέλαβα την πρωτοβουλία και την ευθύνη να καταθέσω με τους συνεργάτες μου την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων με τον συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Γόμφων, Προτείνω- Συμμετέχω».
Προσωπικά υπήρξα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και ήδη έχω καταθέσει την αγάπη για τον τόπο μου και την προσήλωσή μου στο καθήκον μου ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων.
Δεν είμαστε ευκαιριακοί επισκέπτες στον τόπο μας, ούτε πλανόδιοι με πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά κάτοικοι αυτού του χωριού και αυτό είναι ο τόπος που ζούμε και αγαπάμε. Σε μια εποχή όπου όλες οι τοπικές διεκδικήσεις φαντάζουν δύσκολες, θα εργαστώ ακούραστα και ως συνδυασμός θα αναλάβουμε ευθύνες και ενεργές πρωτοβουλίες, ώστε η γνώμη και οι προτάσεις όλων των κατοίκων να φτάνουν στους υπεύθυνους και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη για τη λήψη ορθών αποφάσεων. Δεν επιδιώκω μόνο την τυπική επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν, αλλά θα διεκδικήσω σθεναρά όσα αξίζει και δικαιούται ο τόπος μας.
Με συναπόφαση όλων σας, με οικονομική διαφάνεια, με ορθή διαχείριση και προγραμματισμό. Έχουμε οράματα και προοπτικές που θα επιτευχθούν με την εμπλοκή όλων σας και πάντα με άξονα το συμφέρον του χωριού και των κατοίκων του.
Είμαι περήφανος για τον τόπο μου και νιώθω την υποχρέωση να τον κάνουμε καλύτερο. Θα εργαστώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε μαζί σας να κερδίσουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε στις νέες γενιές ένα χωριό καλύτερο ομορφότερο και σπουδαιότερο.
Το χωριό μας χρειάζεται άτομα ικανά, υπεύθυνα, με γνώση των προβλημάτων, με ήθος, αξίες και οράματα, με διάθεση να προσφέρουν στα κοινά.
Σας καλώ όλους σας να στηρίξετε την μεγάλη προσπάθειά μας για να προσφέρουμε τα καλύτερα στον τόπο που αγαπάμε.

Με εκτίμηση
Μαγκούτης Γεώργιος
Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Γόμφων

Δες επίσης

Ο ιός είναι ακόμη ζωντανός…. O Κορωνοϊός, η Κατάθλιψη και το «Σοκ του μέλλοντος»

Ο θεμελιωτής της Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας, διάσημος ψυχίατρος Α.Τ. Βeck, περιέγραψε πρώτος τη χαρακτηριστική γνωσιακή τριάδα ...