Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Γ. Καταβούτας: Το μέλλον το χτίζουμε εμείς ΟΙ νέοι και ήρθε η ώρα να πάμε τα Τρίκαλα Μπροστά

Γ. Καταβούτας: Το μέλλον το χτίζουμε εμείς ΟΙ νέοι και ήρθε η ώρα να πάμε τα Τρίκαλα Μπροστά

Φτάνουμε στο τέλος του προεκλογικού δρόμου,για ακομη μια φορα έχω την τιμη και τη χαρά να ανακοίνωσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ‘Επανεκκίνηση:Τα Τρίκαλα Μπροστα’ του Δημάρχου μας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δεν νιώθω και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός,είμαι ένας δραστήριος πολίτης μιας πόλης που αγαπώ πολύ την νοοτροπία και το κόσμο της.
Εχω τη διάθεση για προσφορά και εργασία, την πρόθεση να μεριμνησω για το κοινωνικό σύνολο και το κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Τα Τρίκαλα του σήμερα μια πόλη με φυσικη ομορφιά και πρωτογενή πλούτο, μια δραστήρια και καινοτόμα πόλη, μια πόλη-προορισμός, γεμάτη ζωντάνια και φιλοξενεία.

Τα Τρίκαλα της επόμενης μέρας, μια πόλη ευρωπαϊκή, σύγχρονη και βιωσιμη.

Μία πολη που θα στηρίζει και θα στηρίζεται από την ιδιωτική πρωτοβουλία, στην οποία ο Δήμος θα πρέπει να είναι συνεργάτης και αρωγός με κανόνες και πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Μία πόλη με αναβαθμισμένες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες, ώστε να εξυπηρέτει τις ανάγκες των πλέον ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μια πόλη που θα αναδυκνυει το πολιτισμό της,τα ήθη και τα έθιμα της, τις παραδοσεις και την κληρονομιά της.

Μία πόλη που θα έχει ως στόχο Nα απορροφήσει όλα τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορεί ώστε το οράμα να γίνει πράξη και να συνεχίσουμε να εναρμονιζομαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νέας εποχής

Μία πόλη που θα συνεχίσει να κάνει πράξη την εννοια ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΟΣ που θα προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες.

Μία πόλη που θα εργάζεται με γνώμονα την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και την ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ενισχύοντας τις υποδομές που θα εκσυγχρονίσουν τα Τρικαλα και θα αναζωογονήσουν τις γειτονιές και τα χωριά μας

Σε αυτή την προσπάθεια ζητάω τη στήριξή σας, να μου δώσετε την ευκαιρία να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για τα Τρίκαλα της επόμενης μέρας.

Το μέλλον το χτίζουμε εμείς ΟΙ νέοι και ήρθε η ώρα να πάμε τα Τρίκαλα Μπροστα

Δώσε Φωνή Στη Γενιά Μας

Δες επίσης

Τα …πήρε στο κρανίο ο πρόεδρος του Καστρακίου με τις ζημιές στα παγκάκια της πλατείας του χωριού

Περιστατικό με ζημιές στα παγκάκια της πλατείας του Καστρακίου καταγγέλλει ο πρόεδρος του χωριού κ. ...