Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεισφέρει έμπρακτα στην Τ.Κ Βατσουνιάς με δωρεά ύψους 70.000€

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεισφέρει έμπρακτα στην Τ.Κ Βατσουνιάς με δωρεά ύψους 70.000€

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ,έχοντας ως θεμελιώδη αξία την έμπρακτη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, προσβλέπει πάντοτε σε μια αμοιβαία επωφελή και αρμονική συνεργασία με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία και υλοποιεί ως εταιρία μια σειρά δράσεων και δωρεών προς την Τ.Κ. Βατσουνιάς, προς όφελος των κατοίκων της.

 

Η ΑΗΒ Γκρουπ Α.Ε, επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την Τ.Κ. Βατσουνιάς, έχει προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού συνολικού ύψους 70.000€  για την κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών της και για την εκτέλεση έργων στα όριά της (π.χ. ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις οδών του δικτύου της Κοινότητας κ.λπ.), σύμφωνα με τις προτάσεις και τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου και της Προέδρου της Τ.Κ. Βατσουνιάς.

Η συνολική αυτή επένδυση  αποτελεί μια σημαντική συνεισφορά της AHB Γκρουπ στην τοπική κοινωνία και αποδεικνύει την υποστήριξη της στις ανάγκες της περιοχής και των κατοίκων της.

 

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου43060 ΚαρδίτσαΙΙ Τ 24450-61200ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr

 

Δες επίσης

Νωρίτερα και πριν τα 62 στην σύνταξη οι μητέρες με ανήλικο παιδί – Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις

Νωρίτερα στην σύνταξη, πριν την συμπλήρωση ακόμη και των 62 χρόνων, μπορούν να βγουν χιλιάδες ...