Τρίτη, 26 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Φρίκη: Πίτμπουλ κατασπάραξαν επτάχρονο μπροστά σε 15 άτομα

Φρίκη: Πίτμπουλ κατασπάραξαν επτάχρονο μπροστά σε 15 άτομα

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένα επτάχρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο από τα δύο πίτμπουλ του γείτονά του, όταν η μπάλα με την οποία έπαιζε έπεσε στο γειτονικό κήπο και επιχείρησε να την πιάσει, με αποτέλεσμα να το κατασπαράξουν τα δύο σκυλιά.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη Λόουελ της Μασαχουσέτης. Εξίσου συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι το συμβάν παρακολουθούσαν εμβρόντητοι 15 γείτονες, οι οποίοι παρέμειναν άπραγοι, δίχως να είναι σε θέση να αντιδράσουν ή να βοηθήσουν το παιδί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σπίτι του γείτονα ήταν περιφραγμένο, αλλά το παιδάκι κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και να εισέλθει στο χώρο για να πιάσει την μπάλα του.

Η επίθεση που δέχθηκε από τα δύο πίτμπουλ ήταν άμεση. Τα δύο σκυλιά άρπαξαν το αγοράκι από το χέρι μόλις εκείνο άπλωσε το χέρι του για να πιάσει την μπάλα πίσω από το φράχτη. Το μαρτύριο του παιδιού κράτησε αρκετά λεπτά, έως ότου έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε στο γρασίδι της αυλής.

Το φρικιαστικό σκηνικό παρακολούθησαν 15 γείτονες που όμως ήταν αδύνατο να αντιδράσουν. «Όλοι ούρλιαζαν, κανείς δεν ήξερε τι να κάνει» δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ σύμφωνα με άλλον, το παιδί έχασε αμέσως τις αισθήσεις του και ήταν αδύνατο να το βοηθήσουν.

Οσο για τα δύο σκυλιά του γείτονα, ο οποίος έιναι πρώην πεζοναύτης, το ένα θανατώθηκε αφού πρώτα είχε διαφύγει, ενώ το άλλο φιλοξενείται αυτή τη στιγμή σε κέντρο προστασίας ζώων.
SHARE:

Δες επίσης

“Μαχήτρια” τριών ετών νικάει τον καρκίνο και γίνεται παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών της

Νίκησε τον καρκίνο: Πρόκειται για την ιστορία της Skye Savren-McCormick. Το κοριτσάκι κατάφερε να νικήσει ...