Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / «The Final Four»: Ένα νέο talent show χωρίς οντισιόν έρχεται στον ΑΝΤ1

«The Final Four»: Ένα νέο talent show χωρίς οντισιόν έρχεται στον ΑΝΤ1

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα έρχεται ο διαγωνισμός τραγουδιού «The Final Four», όπως ανακοίνωσε ο ANT1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του νέου talent show.

Το «The Final Four» διαφέρει από τους υπόλοιπους μουσικούς διαγωνισμούς, καθώς δεν διεξάγονται καθόλου οντισιόν. Το παιχνίδι ξεκινά με τέσσερις φιναλίστ και κάθε επεισόδιο αποτελείται από δύο γύρους.

Στον πρώτο γύρο οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά στο κοινό και τους κριτές. Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, καλείται να αποφασίσει ομόφωνα την τύχη κάθε συμμετέχοντα.

Εάν μία φωνή λάβει «ναι» από όλους τους κριτές, τότε προχωρά στον επόμενο γύρο του επεισοδίου. Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται στην επόμενη φάση διαγωνίζονται με έναν από τους τέσσερις φιναλίστ που θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη θέση τους.

Κάθε μονομαχία κι ένας τελικός. Μετά από κάθε αναμέτρηση το κοινό στο στούντιο ψηφίζει και αποφασίζει ποιος από τους δύο τραγουδιστές θα συνεχίσει στο διαγωνισμό. Ο νικητής ασφαλίζει τη θέση του για το υπόλοιπο της βραδιάς και δεν μπορεί να προκληθεί από κανέναν μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Ο νικητής του ελληνικού «The Final Four» θα κερδίσει 50.000 ευρώ. Για το νέο talent show που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μίλησε το πάνελ του Πρω1νού ANT1. Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν ήταν και το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το The Final Four, που αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει κάτι επίσημο από το σταθμό τα δημοσιεύματα θέλουν στο τιμόνι του νέου talent show να βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια.

nooz

Δες επίσης

Ανέβαζε φωτογραφίες από το Μπαλί, αλλά τελικά ήταν σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ (φωτο & βιντεο)

H Natalia Taylor μας έδειξε γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα από αυτά που βλέπουμε ...