Παρασκευή, 29 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Φάρμακο το σεξ, σώζει ζωές

Φάρμακο το σεξ, σώζει ζωές

Το σεξ δεν αποτελεί απλώς την καλύτερη και πιο διασκεδαστική ψυχαγωγία για τον άνθρωπο. Η συχνή σεξουαλική επαφή μπορεί να σώσει ζωές, καθώς προσφέρει καλή διάθεση και αισιόδοξες σκέψεις στον άνθρωπο, παράγοντας παράλληλα, πολύτιμες για την υγεία του ορμόνες.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Γάλλου καρδιολόγοι, οι οποίοι πραγματοποιήσαν μεγάλη έρευνα, με πολύ αξιόπιστα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο οργανισμός τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, εκκρίνει τις λεγόμενες «ορμόνες της απόλαυσης».

«Η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη προσφέρουν στον οργανισμό πολύτιμα στοιχεία και ιδιαίτερα για τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αποδεικνύονται ευεργετικές», δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής. «Επίσης, βοηθά στο να καταπολεμούνται οι τοξίνες, οι οποίες προκαλούν ακόμη και εμφράγματα», συμπληρώνει ο ίδιος.

Οι Γάλλοι καρδιολόγοι ενέταξαν το σεξ στις καθημερινές συνήθειες που απαιτούνται, μαζί με την άσκηση, το καλό διαιτολόγιο και την περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ και καπνού, ώστε να διατηρείται ο ανθρώπινος οργανισμός σε καλή κατάσταση και να ζει πολλά και ποιοτικά χρόνια.
nooz

Δες επίσης

Στο χειρουργείο η Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα της από το νοσοκομείο

Οπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι από ...

Αφήστε μια απάντηση