Σάββατο, 8 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Η εξαιρετική συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα θα εμφανιστεί σε μουσική εκδήλωση στα Τρίκαλα

Η εξαιρετική συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα θα εμφανιστεί σε μουσική εκδήλωση στα Τρίκαλα

Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείουκαι υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει μουσική εκδήλωση στην οποία έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει η καταξιωμένη μουσικός και συνθέτριαΕυανθία Ρεμπούτσικα. Οι νεαροί μαθητές του Σχολείουπου συμμετέχουν στο «Σύνολο Ποικίλης Μουσικής» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Κοφίνα και στη «Χορωδία Ομοίων Φωνών» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιάννη Μπέη,θα πλαισιώσουν την κορυφαία συνθέτρια και θα παρουσιάσουν σημαντικούς σταθμούς από την μακρά πορεία της στο τραγούδι όπως «Αλεξάνδρεια», «Θα σπάσω 7 ποτήρια», «Το τσιγάρο», «Τα λιμάνια» και άλλα.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κατάγεται από την κάτω Αχαΐα Πατρών, όπου και μεγάλωσε.Ξεκίνησε να μαθαίνει βιολί από την ηλικία των 6 ετών φοιτώντας στο Ωδείο Πατρών. Συνέχισε αργότερα στο Ωδείο Αθηνών και στο Ελληνικό Ωδείο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην EcoleNormaledeMusiqueστο Παρίσι. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και η φήμη της έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.
Τη συναυλία θα παρουσιάσει η ηθοποιός και μέλος του συλλόγου κ. Σία Φαράκη.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το μουσικό αυτό αφιέρωμα με είσοδο ελεύθερη την Πέμπτη 16-05-2019 ώρα 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Δες επίσης

Ποια ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα;

Πολλά ωραία και ενδιαφέρονται πράγματα βλέπουμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας ...