Σάββατο, 25 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Ελλάδα και τα Τρίκαλα
epa02773679 An exterior view of the European Investment Bank (EIB) Headquarters in Luxembourg, where Tajikistan's President Emomali Rahmon and Philippe Maystadt, the President of the European Investment Bank, withe their delegations met for talks, on 10 June 2011. EPA/NICOLAS BOUVY

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Ελλάδα και τα Τρίκαλα

Μια πολύ σημαντική εσπερίδα για τον ρόλο των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στη χώρα μας, πραγματοποιείται στα Τρίκαλα. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, που ενισχύει δράσεις και έργα σε όλη τη χώρα, στη Θεσσαλία κι στα Τρίκαλα, ενημερώνει τους πολίτες μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων. Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 20.00, στο Μουσείο Τσιτσάνη, πραγματοποιείται εσπερίδα, με θέμα ακριβώς τις χρηματοδοτήσεις της ΕΤΕπ στην Ελλάδα.
Ουσιαστικά η ημερίδα έχει ως στόχο τη διεύρυνση των γνώσεων για τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ και τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» που ήδη χρησιμοποιούνται σε έργα, στην Ελλάδα και στην περιοχή των Τρικάλων. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
20.00-20.10: Χαιρετισμοί
20.10-20.15: Η ΕΤΕπ στην Ελλάδα – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.
20.15-20.40:Χρηματοδοτικά εργαλεία – Συνεργασία με ΕΤΕπ
– Εγγυοδοσία μικρών επιχειρήσεων – Ομιλητής: Αναστάσιος Λάππαs, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας
– Αναπτυξιακός νόμος – Ομιλητής : Σάκης Παπαδόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων, μέλος Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής
– Η ΕΤΕπ φέρνει τον Φιλόδημο στους Δήμους – Ομιλητής: Δημ. Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων
20.40-20.50: Αναπτυξιακές ευκαιρίες για το μέλλον – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.
20.50-21.00: Ερωτήσεις – Συζήτηση

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Το brand name Ελλάδα… πουλάει: Ξενοδοχεία – αντίγραφα ελληνικών νησιών στο εξωτερικό!

Το ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους πλέον δημοφιλής προορισμούς στον κόσμο με τα ...