Οι ΓΟΜΦΟΙ πανηγυρίζουν την Αγία Παρασκευή…26 Ιουλίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων πιστός στην Παράδοση και στην διάδοση και μεταφορά της στις νεότερες γενιές, οργανώνει ένα πανηγύρι παραδοσιακό με το χορευτικό του τμήμα υπό την διδασκαλία του Δημήτρη Δημουλά.

Επίσης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ κεντρική θέση σ’ αυτήν την Εκδήλωση θα έχει αντιπροσωπεία πολιτιστική με παραδοσιακά  χορευτικά από την Πολωνία.

Φιλοξενούμε, με τη βοήθεια του Δήμου Πύλης,  στα πλαίσια Πολιτιστικών ανταλλαγών αντίστοιχο σύλλογο από την μακρινή Πολωνία, που με τις παραδοσιακές τους φορεσιές θα χορέψουν για όλους εμάς δίνοντας μια νότα διαφορετική στην φετινή μας εκδήλωση.

Οι Φιλοξενούμενοι μας Πολωνοί θα χορέψουν το Βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία των Γόμφων μαζί με το χορευτικό του Συλλόγου μας, ενώ την επόμενη μέρα, Σάββατο 27 Ιουλίου στις 8:30μμ με το χορευτικό τμήμα των Γόμφων, θα δώσουν άλλη μια υπέροχη παράσταση στην Έδρα του Δήμου μας την Πύλη και στην θέση «Μεσοχώρι».

 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία των Γόμφων σας Περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε σε μια λαϊκοδημοτική βραδιά, να θυμηθούμε την παράδοση, να γλεντήσουμε υπό τους ήχους του κλαρίνου του Σταύρου Ιωαννίδη και τις φωνές του ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ της ΒΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ και του ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΟΥΜΑ. Στο μπουζούκι ο  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ.

Είναι σημαντικό για μας να στηρίξετε την προσπάθεια μας αλλά και για να δείξουμε στους φίλους μας από την Πολωνία πόσο τιμούμε την Φιλία και την ανταλλαγή των πολιτισμικών εμπειριών.

Θα λάβει χώρα πλούσια λαχειοφόρος!!!

Είσοδος ελεύθερη

 

Ώρα Έναρξης: 09:30

(Παρακάτω φωτό από την επίσκεψη του χορευτικού τμήματος των Γόμφων στην Πολωνία και συμμετοχή του με το αντίστοιχο πολωνικό σε ανάλογη φολκλορική εκδήλωση…)

gomfoi

gomfoi1

gomfoi2

gomfoi3

gomfoi4

gomfoi5