Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Η εταιρία MYTILINEOS με έδρα τα Οινόφυτα ζητά προσωπικό

Η εταιρία MYTILINEOS με έδρα τα Οινόφυτα ζητά προσωπικό

Η MYTILINEOS, μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις της Ελλάδας με ισχυρή διεθνή παρουσία σε τέσσερις τομείς δραστηριότητας, Μεταλλουργίας, Έργων EPC, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Εμπορίας Φυσικού Αερίου, αναζητά να στελεχώσει θέση Υπεύθυνου Υποστήριξης Εφοδιαστικής Αλυσίδας Scrap στο εργοστάσιο της ΕΠ.ΑΛ.ΜΕ στα Οινόφυτα.

Υπεύθυνος Υποστήριξης Εφοδιαστικής Αλυσίδας Scrap

Βασική αποστολή:

Σαν μέλος της ομάδας αγορών scrap, υποστηρίζει τις λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας scrap για το εργοστάσιο του Αγ. Νικολάου και της ΕΠ.ΑΛ.ΜΕ.
Παρακολουθεί την ορθή, σύμφωνα με τους υπογεγραμμένους όρους, εκτέλεση των συμβάσεων που έχει συνάψει η ομάδα scrap με τους προμηθευτές.
Είναι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό των εμπλεκόμενων διευθύνσεων και από τα δύο εργοστάσια καθώς και με εξωτερικούς συνεργάτες (π.χ. εκτελωνιστικά γραφεία), ώστε οι παραγγελίες που απορρέουν από τις συμβάσεις προμήθειας scrap να εκτελούνται με τρόπο που να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία της εφοδιαστικής αλυσίδας scrap.
Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο Πανεπιστημίου , κατά προτίμηση θετικής κατεύθυνσης
Άριστη γνώση Αγγλικών
Άριστη γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
Γνώσεις βασικών εννοιών εφοδιαστικής αλυσίδας
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 20/06/2019 στο e-mail hr@alhellas.gr με τίτλο Υπεύθυνος Υποστήριξης Εφοδιαστικής Αλυσίδας Scrap .

Δες επίσης

Ερχονται νέα μέτρα στον τουρισμό και στην εστίαση

Νέο πακέτο μέτρων για την στήριξη των κλάδων του τουρισμού και της εστίασης και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ...