Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ερώτηση Χρ. Σιμορέλη για τους Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης»

Ερώτηση Χρ. Σιμορέλη για τους Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης»

Ερώτηση, η οποία απευθυνόταν προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και κατατέθηκε από Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, υπέγραψε ο Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης με θέμα την ανανέωση της θητείας και την ένταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Στην ερώτηση γίνεται μια εκτενής αναφορά των προβλημάτων των ατόμων που βρίσκονται σε αυτό το εργασιακό καθεστώς και αναγνωρίζεται ότι ο κατακερματισμός των εργασιακών δικαιωμάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν χωρίς να δημιουργεί νέα προβλήματα και σοβαρές δυσλειτουργίες στον κρίσιμο τομέα της Πυρόσβεσης.

Με αυτά ως δεδομένα, ερωτάται ο Υπουργός για τα μέτρα που θα λάβει για τη μονιμοποίηση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και για τις ενέργειες που θα προωθήσει προκειμένου να παραταθεί η ισχύς του πίνακα επιλαχόντων για τουλάχιστον δύο χρόνια, ώστε αν προκύψουν κενά λόγω αποχωρήσεων ή συνταξιοδοτήσεων να καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Δες επίσης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων για τον θάνατο του συνταξιούχου αστυνομικού Βασίλη Παπαδόπουλου

​Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο του κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου, συζύγου της υπαλλήλου και Προϊσταμένης ...

Αφήστε μια απάντηση