Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Εργασίες για τη δεύτερη υπερυψωμένη διάβαση στα Τρίκαλα – Προσεκτικά οι οδηγοί

Εργασίες για τη δεύτερη υπερυψωμένη διάβαση στα Τρίκαλα – Προσεκτικά οι οδηγοί

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες και ειδικά τους/τις οδηγούς, να είναι προσεκτικοί το επόμενο διάστημα στη διασταύρωση των οδών Βούλγαρη και Μαυροκορδάτου. Στο σημείο εκείνο κατασκευάζεται η δεύτερη υπερυψωμένη διάβαση, βάσει του σχεδιασμού του Δήμου Τρικκαίων. Η διάβαση θα εξυπηρετεί διπλά: τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσέλευση – αποχώρησή τους από τα 5ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία, όσο και τους/τις οδηγούς.
Με τη διάβαση αυτή, όπως και με τις άλλες τρεις, ο Δήμος Τρικκαίων συμπληρώνει παλαιότερες παρεμβάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως τα κάγκελα προφύλαξης έξω από κεντρικές εισόδους σχολείων, τις συνεχείς διαγραμμίσεις διαβάσεων και άλλα, πρόσθετα μέτρα, όπου κατά περίπτωση κρίνεται απαραίτητο.
Η πρώτη διάβαση ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, στο Ριζαριό, και έπονται, μία στο Μεγαλοχώρι και μία στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μονής.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Τα «Παντρολογήματα» του Γκόγκολ από το Θεσσαλικό Θέατρο στα Τρίκαλα 

Τα Παντρολογήματα του Γκόγκολ -έργο του 1842- είναι μια κωμωδία για τις σχέσεις αντρών και γυναικών, για την επιθυμία να ερωτευτούμε ...