Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ερχονται απολυτήρια για Σουφλιά και Μπάρδα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ερχονται απολυτήρια για Σουφλιά και Μπάρδα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Απολύονται με νομοθετική ρύθμιση ο διοικητής και ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Τρικάλων, οι οποίοι παρότι τους ζητήθηκε από τον υπουργό Υγείας να παραιτηθούν δεν το έπραξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής τις επόμενες εβδομάδες φέρνει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή με την οποία λύεται η σύμβαση με τους διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας που είχαν τοποθετηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει ότι ο σημερινός διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Γ. Σουφλιάς θα φύγει από τη θέση χωρίς αποζημίωση, ενώ θα αντικατασταθεί με νέο διοικητή που θα αποφασίσει ο υπουργός Υγείας μετά από συνεννόηση με τους τρεις βουλευτές και τη Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης με την ψήφιση της ρύθμισης παύεται από τα καθήκοντά του και ο αντιπρόεδρος Ντίνος Μπάρδας

Τα ονόματα που έχουν σταλεί στο υπουργείο Υγείας είναι του αγγειοχειρουργού Δημ. Παρθένη και των μηχανικών Θαν. Ευαγγελόπουλου και Παν. Κρύου.

Οι πληροφορίες του trikaladay αναφέρουν ότι τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του προέδρου του Νοσοκομείου συγκεντρώνει ο Θ. Ευαγγελόπουλος, ενώ υπάρχουν μέλη της Ν.Ε που προτείνουν για τη θέση τον Παν. Κρύο

Σε ότι αφορά τη θέση του αντιπροέδρου υπάρχουν δυο υποψηφιότητες του Δημ. Καπέλα και Δημ. Πεταράκη

Δες επίσης

Παρολίγον θύμα τροχαίου ο πρώην νομάρχης Τρικάλων

Παρολίγον θύμα τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης ...

Αφήστε μια απάντηση