Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ερχεται το Τρικαλινό SURVIVOR !

Ερχεται το Τρικαλινό SURVIVOR !

Όλα έτοιμα για το SURVIVOR bνουν, ώστε να ξεκινήσει το παιχνίδι, που με πολύ αγωνία αναμένουν παίχτες & κοινό, αφού έχει γίνει γνωστό εδώ & λίγο καιρό σε όλους.

Το παιχνίδι να πούμε ότι θα έχει & φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας & απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτό, θα είναι & η κατάθεση ενός συμβολικού ποσού, το οποίο ο νικητής θα διαθέσει στο τέλος, για φιλανθρωπικό σκοπό. Για τον χρόνο που θα διαρκέσει, οι παίχτες δηλώνουν: “Όσο αντέξουμε”…

Οι ομάδες φυσικά θα είναι δύο & οι γενικοί όροι που θα διέπουν το παιχνίδι θα είναι ίδιοι με αυτούς του τηλεοπτικού, που παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι δεν θα υπάρχει εξωτερική διαβίωση & “πείνα”, ενώ οι αθλοπαιδιές θα γίνονται σε πρώτη φάση Κυριακές, ώστε να ευκολύνται όλοι ή οι περισσότεροι με τις δουλειές τους.
Πηγή: pylinews

Οι ομάδες ονοματίστηκαν με βάση γεωγραφικά τοπωνύμια του χωριού & έτσι θα έχουμε τους “Παλιαμπελίσιους” & τους “Ζγαρίσιους”. Ως στίβος μάχης ορίστηκαν τέσσερις τοποθεσίες με πρώτη τον χώρο στο εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής, όπου υφίσταται & η φυσική λιμνούλα, οπότε θα συνυπάρχει & το υγρό στοιχείο, η δεύτερη το γήπεδο του χωριού, η τρίτη το Δημ. Σχολείο & η τέταρτη η “Σπανούρα”, που είναι φυσικός λοφίσκος ο οποίος βρίσκεται στον χαρακτηριζόμενο αρχαιολογικό χώρο των Γόμφων & από άποψη θέας, αποτελεί το Μπαλκόνι των Γόμφων προς Λάρισα & Μετέωρα.

Τα αγωνίσματα τώρα στα οποία θα συμμετέχουν οι παίχτες, αυτά θα είναι μια σειρά από παραδοσιακά παιχνίδια σε μια προσπάθεια των παιδιών να γίνει αναβίωσή τους, ώστε να θυμηθούν οι παλιότεροι & να γνωρίσουν οι νεότεροι, καθώς & μια σειρά άλλων πιο σύγχρονα, να το πούμε έτσι, για τα οποία θα χρησιμοποιηθούν & κάποια υλικά, τα οποία οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει.

Μεγάλη διαφορά με αυτή του τηλεοπτικού παιχνιδιού, αποτελεί το γεγονός ότι εδώ θα μπορεί το κοινό να παραβρίσκεται & να παρακολουθεί από κοντά τις “μάχες” των παιδιών.

Η ψηφοφορία τώρα θα γίνεται on line & στην σελίδα Survivor 2017 Γόμφοι, Αγία Παρασκευή, με θετική ψήφο σε ένα κοινό post για όλους, ώστε μην μπορεί κάποιος να ψηφίσει για 2η φορά & θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη τα οποία θα είναι εγγεγραμμένα στην ομάδα. Μέλος, ώστε να μπορεί να ψηφίζει, μπορεί να καταστεί ο οποιοσδήποτε ο οποίος θα εκδηλώσει έγκαιρα στον διαχειριστή το ενδιαφέρον του.

Ίδωμεν λοιπόν, καθώς το μέλλον είναι κοντά…

Δες επίσης

Σχολεία: Οι αρνητές, τα παρατράγουδα, οι μάσκες – αλεξίπτωτα και το πανηγύρι στο twitter

Η πρώτη ημέρα στα σχολεία ήταν και ένα πρώτο τεστ όχι τόσο για τους μαθητές ...

Αφήστε μια απάντηση