Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: «Προϊόν της Χρονιάς 2020»

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: «Προϊόν της Χρονιάς 2020»

«Προϊόν της Χρονιάς 2020» στις κατηγορίες  Παγωμένο Τσάι του βουνού και Φυτικά επιδόρπιαΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς».

Οι καταναλωτές επιβράβευσαν για μία ακόμη φορά την ασύγκριτη ποιότητακαι  καινοτομία της ΟΛΥΜΠΟΣ. Τοπαγωμένο τσάι του βουνού και τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχθηκαν στην κατηγορία τους«Προϊόντα της Χρονιάς 2020».

 

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (VotedProduct of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

 

Η εξαιρετική αυτή διάκριση προέκυψε μέσα από μία μεγάλη έρευνα αγοράς της IRI Ελλάς με αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την Ελληνική επικράτεια με κριτήρια την καινοτομία, την προσέλκυση και την αγοραστική πρόθεση.

 

Το βραβείο, στα δύο καινοτόμα προϊόντα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΟΣ να συνεχίσει, να επιμένει, και να διαφοροποιείται προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή μοναδικά προϊόντα με πρώτες ύλες από την Ελληνική φύση.

 

Δες επίσης

Ενδεχόμενο μείωσης μισθών στο Δημόσιο

H τρομακτική πίεση που ασκείται στον προϋπολογισμό εξαιτίας του κορωνοϊού στήνει σενάρια μείωσης των μισθών ...