Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Με επιτυχία διεξήχθη o 80ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής»

Με επιτυχία διεξήχθη o 80ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής»

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2019, η 1η φάση του 80ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής». Η προσέλευση των μαθητών και την φετινή χρονιά ήταν μεγάλη. Συνολικά συμμετείχαν 212 μαθητές γυμνασίων και λυκείων στα τρία εξεταστικά κέντρα του νομού. Αναλυτικότερα, 150 μαθητές διαγωνίστηκαν στο 7ο ΓΕΛ Τρικάλων, 34 στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας και 28 στο ΓΕΛ Καλαμπάκας. Την διαδικασία στήριξαν 30 μαθηματικοί μέλη του παραρτήματος Τρικάλων. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 3 ώρες μέσα στις οποίες ο κάθε μαθητής κλήθηκε να απαντήσει σε 4 ζητήματα πλήρους ανάπτυξης.

Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς οι επιτυχόντες θα περάσουν στη 2η φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020.
Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος της ΕΜΕ Τρικάλων εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά και τα συγχαίρει για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Θεοχάρης Δήμητρα Αγγέλου

Δες επίσης

Δυο συλλήψεις στα Τρίκαλα για αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθησαν, χθες (19-11-2019) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ...