Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Επιστροφή του Κώστα Πατέρα στη Ν.Δ Τρικάλων με πρόσκληση του Κυρ. Μητσοτάκη

Επιστροφή του Κώστα Πατέρα στη Ν.Δ Τρικάλων με πρόσκληση του Κυρ. Μητσοτάκη

Στη Ν.Δ επιστρέφει ο Κώστας Πατέρας ο οποίος εδώ και χρόνια είχε διαφοροποιηθεί και εγκαταλείψει την γαλάζια παράταξη, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και τους ΑΝΕΛ
Χθες το απόγευμα ο κ. Πατέρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυρ. Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή, μετά από πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που μας έστειλε για τη συνάντηση αυτή ο κ. Πατέρας:
Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη συναντηθήκαμε στο Γραφείο του στην Βουλή χθες το απόγευμα.
Κατά την διάρκεια της μισής ώρας παραμονής, που επικράτησε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, για την επικρατούσα πολιτική κατάσταση με αναφορά και στο πολιτικό τοπίο των Τρικάλων.
Ο κ.Πρόεδρος με κάλεσε να βοηθήσω την παράταξη, προκειμένου να ανατραπεί, το συντομότερο δυνατόν, η παρούσα Συγκυβέρνηση, που έφερε την χώρα σε αδιέξοδα, παραμερίζοντας κάθε πικρία του παρελθόντος.
Δέχθηκα την πρόταση του και συμφωνήσαμε στο εξής να αγωνίζομαι από τις επάλξεις ενός χώρου, που τον υπηρέτησα επί δεκαετίες, ελπίζοντας πως τα λάθη θα μας κάνουν πιο δυνατούς, δίκαιους και πιο αποτελεσματικούς.

Δρ. Κώστας Πατέρας
D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Πολιτευτής Τρικάλων

Δες επίσης

Ορκίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κ. Σκρέκας. Δείτε φωτο

Ορκίστηκε ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Τρικαλινός βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Σκρέκας. Ο ...