Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Επίσκεψη του Θανάση Λιούτα στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και συναντήσεις με επαγγελματίες της Καλαμπάκας

Επίσκεψη του Θανάση Λιούτα στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και συναντήσεις με επαγγελματίες της Καλαμπάκας

Μια ζεστή συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, κ Θεόκλητο, στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, στην Καλαμπάκα, πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας, στην οποία ο Θανάσης έλαβε την ευχή του Σεβασμιώτατου.

Καθώς ήταν η πρώτη φορά για μια κατ’ιδίαν, ιδιωτική συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιώτατου και του Θανάση Λιούτα, ο κ. Λιούτας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων και του ευχήθηκε μια σημαντική και ευλογημένη θητεία.»

Με τους επαγγελματίες της αγοράς και της εστίασης στην Καλαμπάκα, ο Θανάσης Λιούτας

Ο Θανάσης Λιούτας, στην πόλη της Καλαμπάκας, είχε τη χαρά να βρεθεί με πολλούς επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, καθώς και με πολίτες της περιοχής, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί του τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε στους ανθρώπους της αγοράς ότι, «είναι καθήκον μας να εργαστούμε σκληρά για να φτάσουμε ψηλά. Για να κατακτήσει το συγκλονιστικό και το καθηλωτικό τουριστικό προϊόν της Καλαμπάκας, την υψηλή θέση που του αξίζει. Απαιτείται σωστή, στοχευμένη και φιλο-αναπτυξιακή πολιτική.

Προϋπόθεση γι’ αυτό, η μαζική ψήφος εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, την 7η Ιουλίου.»

Δες επίσης

Κάλεσμα σε κινητοποίηση από την Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Τρικάλων

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ   7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ...