Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 2 γυναίκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 2 γυναίκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις περισσότερες φορές ακούμε για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας από άνδρα. Προσπαθούμε να υπερασπιστούμε το άλλοτε αδύναμο φύλο και κατηγορούμε τον άνδρα που δε δείχνει σεβασμό. Και ορθώς πράττουμε.

Γιατί, όμως, όταν συμβαίνει το αντίστροφο πολλοί γελάνε; Πράγματι, σε κεντρικό βενζινάδικο της Ουάσιγκτον δύο γυναίκες παρενόχλησαν σεξουαλικά έναν ανυποψίαστο άνδρα. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει τις δύο γυναίκες να προκαλούν και να παρενοχλούν έναν άνδρα, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο. Η μία κάνει την αρχή και η δεύτερη γυναίκα συνεχίζει. Του μιλάει στο αυτί όσο ο ίδιος ασχολείται με το κινητό του και προσπαθεί να απομακρυνθεί, ενώ ταυτόχρονα η γυναίκα τον ακουμπά και τον χαϊδεύει.

Οι χρήστες του ίντερνετ δεν έμειναν απαθείς αλλά αμέσως σχολίασαν το συγκεκριμένο σκηνικό. Άνδρες δε δίστασαν να αναφέρουν το ότι όσο παράνομο είναι όταν άνδρες παρενοχλούν γυναίκες άλλο τόσο είναι και όταν οι άνδρες γίνονται θύματα. Συνέκριναν το γεγονός με αντίστοιχα όπου γυναίκες είναι θύματα και αμέσως οι δράστες συλλαμβάνονται, ενώ γυναίκες ανέφεραν πως ναι μεν είναι παρενόχληση αλλά σίγουρα ο άνδρας το απήλαυσε.


Πηγή: Foxla

Δες επίσης

ΗΠΑ: Αεροπλάνο άδειασε καύσιμα πάνω σε σχολείο – 60 στο νοσοκομείο

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι, σύμφωνα με το BBC, οι περισσότεροι εκ των οποίων μαθητές, νοσηλεύονται με ...

Αφήστε μια απάντηση