Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Επανεμφανίστηκαν τα αγριογούρουνα σε περιοχές των Τρικάλων. Προσοχή στους οδηγούς

Επανεμφανίστηκαν τα αγριογούρουνα σε περιοχές των Τρικάλων. Προσοχή στους οδηγούς

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οδηγοί αυτοκίνητων αλλά και δίκυκλων που κινούνται στην επαρχιακή οδό Κρήνης – Οιχαλίας αλλά Κρήνης – Φαρκαδόνας και Κρήνης – Γριζάνου. Ο λόγος η επανεμφάνιση και την φετινή χρονιά αγριογούρουνων ειδικά τις βραδινές ώρες. Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην ηλκεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» οδηγοί τα αγριογούρουνα εμφανίζονται ξαφνικά ενός τους οδοστρώματος από αγροτικές περιοχές, τρομάζοντας τους οδηγούς που κινούνται στα προαναφερόμενα σημεία. Κάποιοι εξ αυτών, όπως άλλωστε μας δήλωσαν, από τύχη δεν έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, ενώ κάποιοι γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από το παρασύρουν τα μεγάλα ζώα.

Κατά το παρελθόν, όπως είναι γνωστό, είχαν συμβεί αρκετά ατυχήματα, στα συγκεκριμένα σημεία, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, όταν τα αγριογούρουνα παρασύρθηκαν από οχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να δείχνουν οι δικυκλιστές κυρίως έφηβοι και νέοι οι οποίοι με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών άρχισαν και χρησιμοποιούν τα δίκυκλα για τις βραδινές βόλτες.

Εντωμεταξύ η επανεμφάνιση των αγριόχοιρων προκαλεί προβληματισμό και στους αγρότες για το ενδεχόμενο ζημιών στις καλλιεργούμενες εκτάσεις τους. Κάτι ανάλογο σημειώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όπου μεγάλες ομάδες ζώων είχαν προκαλέσει ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις με καλαμπόκι που έθεσε σε διαρκή επαγρύπνηση αγρότες και αρμόδιες Αρχές.

KRINI LIVE

Δες επίσης

Ανάρτησαν πανό σε βράχο των Μετεώρων που γράφει ”Ελεύθεροι άνθρωποι όχι κοινωνικά πειράματα”

Στην ανάρτηση ενός πανό προχώρησαν άγνωστος ή άγνωστοι σε βράχο των Μετεώρων και συγκεκριμένα στον Βράχο ...