Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Envolve – Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα

Envolve – Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα

Με το διαγωνισμό βράβευσης του οργανισμού να δέχεται αιτήσεις έως την 1η Οκτωβρίου, το Envolve ξεκινά το ταξίδι του ακόμη μία χρονιά σε πόλεις ανά την Ελλάδα – ToEnvolveEntrepreneurship επισκέπτεται τα Τρίκαλα

Το EnvolveEntrepreneurship, (http://www.EnvolveGlobal.org)του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com)και ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ),προγράμματα τα οποία έχουν αναδείξει 43 νικητές από το 2012, υποστηρίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, διοργανώνει και φέτος το ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα».
Σκοπός του ταξιδιού είναι η αναζήτηση και στήριξη δραστηριοτήτων στις τοπικές κοινότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Επίκεντρο των συναντήσεων αυτών είναι η μεταφορά γνώσεων, εργαλείων και καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμόςπαρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων.

Πρόγραμμα Βραβείων Επιχειρηματικότηταςστην Ελλάδα- EnvolveAwardGreece 2019
Καθώς πλησιάζει η 1η Οκτωβρίου, η οποία είναι καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για το διαγωνισμό EnvolveAwardGreece 2019 το Envolve αναζητά νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες που χρειάζονται υποστήριξη στη δημιουργία ή την ανάπτυξη των εγχειρημάτων τους. Οι συμμετέχοντες των συναντήσεων «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τους τρόπους που μπορούν να επωφεληθούν από το Envolve, καθώς και για τη διαδικασία της αίτησης στο πρόγραμμα βράβευσης.

Η ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί την πόλη των Τρικάλων ενώ η σχετική ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθείυπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή (προαιρετικό) ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/

Δες επίσης

Κορονοϊός: Ετοιμάζεται νέο πακέτο στήριξης για εργαζομένους – επιχειρήσεις – Τι θα περιλαμβάνει

Εντός Ιουλίου θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το νέο πακέτο στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων προκειμένου να ...