Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ένταση! Το ΠΑΜΕ έσπασε τον κλοιό στα λουλουδάδικα και κατευθύνεται στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ένταση! Το ΠΑΜΕ έσπασε τον κλοιό στα λουλουδάδικα και κατευθύνεται στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Βασιλίσσης Σοφίας με τα μέλη του ΠΑΜΕ να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος των λουλουδάδικων και να τρέχουν προκειμένου να φτάσουν στην Ηρώδου Αττικού και να συναντήσουν τους συντρόφους τους που βρίσκονται από το πρωί εκεί.

Ένας ηλικιωμένος διαδηλωτής την ώρα των επεισοδίων έχασε τις αισθήσεις του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους άλλους διαδηλωτές.

Η αστυνομία προκειμένου να τους σταματήσει έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης αλλά και χημικών αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να τους σταματήσει. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών αλλά δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν. Αυτή την ώρα βρίσκονται επι της Βασιλίσσης Σοφίας κοντά στην Ηρώδου Αττικού και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον δρόμο προς το πρωθυπουργικό γραφείο.

Όλα αυτά μετά τον πρωινό αιφνιδιασμό όπου μέλη του ΠΑΜΕ εμφανίσθηκαν με τουριστικά λεωφορεία στην Ηρώδου Αττικού αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Η πορεία ξεκίνησε από το υπουργείο Εργασίας και κατευθυνόταν φωνάζοντας συνθήματα κατά του νέου ασφαλιστικού.

Οι διαδηλωτές το πρωί εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να προχωρήσουν προς το Μέγαρο, οι οποίοι αυτή την ώρα παραμένουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ασφαλιστικού.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ θα συνεχιστούν και θα περιλαμβάνουν και απεργίες προειδοποιούν τα μέλη του ΠΑΜΕ χαρακτηρίζοντας αντιασφαλιστικό το νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Η πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου

Δες επίσης

«Κακά μαντάτα» για τις αγροτικές επιδοτήσεις- Ποιος προτείνει την κατάργηση τους και από πότε

“Κακά μαντάτα” από το μέτωπο των αγροτικών επιδοτήσεων… Από τη Γερμανία έρχονται τα “μαντάτα” αυτά ...

Αφήστε μια απάντηση