Κυριακή, 5 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ενταση και παραλίγο επεισόδια στα Δικαστήρια Τρικάλων (Φωτο-Βίντεο)

Ενταση και παραλίγο επεισόδια στα Δικαστήρια Τρικάλων (Φωτο-Βίντεο)

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων όταν συγκεντρωμένοι Τρικαλινοί ήρθαν τετ α τετ με αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν φράξει την είσοδο και δεν τους επέτρεπαν να εισέλθουν στο χώρο του Δικαστηρίου όπου ήταν προγραμματισμένος πλειστηριασμός από την Εφορία πρώτης κατοικίας Τρικαλινού για οφειλές προς το Δημόσιο.

Οπως κατέγραψε το trikaladay, οι συγκεντρωθέντες με πανό προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο των Δικαστηρίων αλλά οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να παραμείνουν στο προαύλειο και να διαδηλώσουν εκεί, ενώ προς στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν.

Ομως ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μαντέλλος δεν πειθάρχησε στην αστυνομική οδηγία και μπήκε με το έτσι θέλω στον εσωτερικό χώρου του Ειρηνοδικείου, ενώ οι αστυνομικοί επέτρεψαν την είσοδο και της οικογένειας του Τρικαλινού το σπίτι του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό.

Μετά από ολιγόλεπτη διαπραγμάτευση και αφού απομάκρυναν το πανό επετράπη η είσοδος σε όλους τους συγκεντρωμένους με την παράκληση των αστυνομικών να παρακολουθήσουν ειρηνικά και χωρίς να εμποδίσουν τη δικαστική διαδικασία.

Η διαδικασία αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay δεν πρόκειται να πλειστηριαστεί το σπίτι του Τρικαλινού καθώς η Εφορία απλά προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια για να διατηρήσει το δικαίωμα του Δημοσίου έναντι της οφειλής

Δες επίσης

Εκαναν …φτερά οι κότες και το αρνί Τρικαλινής!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί μια Τρικαλινή στον Πύργο Τρικάλων. Οπως είπε στο ...

Αφήστε μια απάντηση