Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ενοχλημένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σ. Παπαδόπουλος από τις δηλώσεις Μιχαλάκη υπέρ της Παναγιώτας Δριτσέλη

Ενοχλημένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σ. Παπαδόπουλος από τις δηλώσεις Μιχαλάκη υπέρ της Παναγιώτας Δριτσέλη

Το σχόλιο του για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ο κ. Αγοραστός τα έργα που γίνονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα παρουσιάζει ως έργα της Περιφέρειας. Και ειδικά με τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, που είναι κοινοτικά χρήματα, τα διαχειρίζεται ο ίδιος και δίνει προτεραιότητες. Δεν έδωσε λοιπόν προτεραιότητες στην αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού στη Θεσσαλία, και γι αυτό είδαμε όλα αυτά τα προβλήματα. Μιλάει για έργα που έγιναν, όμως δεν εμπόδισαν την καταστροφή και στην Καρδίτσα, και στα Μεγάλα Καλύβια και αλλού.

Όσο για τα λεγόμενα του Χρήστου Μιχαλάκη, επειδή δεν  ήθελε να πει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όλους όσους συμβάλλαμε, και επειδή του είχε επιτεθεί και ο Χρήστος Σιμορέλης σε μια συνέντευξη,  ίσως τότε θεώρησε ότι είναι καλύτερο να προβάλλει μόνο την Παναγιώτα Δριτσέλη για να μην πει ότι όλα έγιναν με συνεργασία. Εγώ θυμάμαι πάντως ότι όλοι μαζί πηγαίναμε στις συναντήσεις αυτές.»

Δες επίσης

Απίστευτο: Διάδρομος για τυφλούς που οδηγεί σε τοίχο!!!

Σε μια πρωτοτυπία προχώρησε ξανά η πόλη μας!! Όπως μας έστειλε αναγνώστης και στην συνέχεια ...