Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ένα ολόκληρο χωριό αλληλέγγυο στο πρόβλημα Τρικαλινής οικογένειας
D:DCIM100DICAMDSCI0044.JPG

Ένα ολόκληρο χωριό αλληλέγγυο στο πρόβλημα Τρικαλινής οικογένειας

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι κάτοικοι του χωριού για το πρόβλημα μιας οικογένειας στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων.

Ο 26χρονος γιος της οικογένειας Ε. Π. τραυματίστηκε την 1η Ιουλίου σε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε η οποία για άγνωστους λόγους προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο λίγο πριν την είσοδο του χωριού.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, ευτυχώς εκτός κινδύνου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μητέρα του νεαρού βρίσκεται στο Νοσοκομείο κοντά στον 26χρονο και πίσω έμεινε ο πατέρας ο οποίος έπρεπε να μαζέψει από τα χωράφια κροκάρι και κρεμμύδια τα οποία καλλιεργούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε στο χωριό μέσω των μεγαφώνων από το κοινοτικό γραφείο ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον πατέρα να συμμετέχουν στην συγκομιδή του προιόντος.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και εμφανίστηκε το μισό τουλάχιστον χωριό, με ανθρώπους κάθε ηλικίας οι οποίοι εθελοντικά πήγαν να βοηθήσουν τον πατέρα στα χωράφια.

Αυτό δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Μπράβο τους

Δες επίσης

Θύμα χάκερς έπεσε Τρικαλινό μοντέλο

 Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι ένα νέο δροσερό κορίτσι, που κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και ...

Ένα σχόλιο

  1. Συγκινιτικό Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στο παλικάρι τους

Αφήστε μια απάντηση