Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ένα… κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή από τον Πυργετό της Λάρισας μέχρι το Δίον της Πιερίας!

Ένα… κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή από τον Πυργετό της Λάρισας μέχρι το Δίον της Πιερίας!

Ένα… κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή από τον Πυργετό της Λάρισας μέχρι το Δίον της Πιερίας!
Δυσάρεστη ήταν η χθεσινή έκπληξη για εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές και κατοίκους στις περιοχές από το ύψος του Πυργετού στη Λάρισα, μέχρι το Δίον της Πιερίας. Τα φώτα αργά το βράδυ της Κυριακής ξαφνικά έσβησαν στην ακτογραμμή των παραλίων των δύο όμορων περιοχών, με αποτέλεσμα να προκληθεί ταλαιπωρία και αναστάτωση.

Η ΔΕΗ κατάφερε να αποκαταστήσει περίπου μία ώρα και κάτι, αργότερα, το πρόβλημα, με τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ να εντολίζουν το πρόβλημα στον υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή της Σκοτίνας, όπου ένα… κουνάβι τρύπωσε και προκάλεσε τη δυσλειτουργία στις υποδομές!

Να σημειωθεί πως πρόβλημα ενέκυψε και στις σήραγγες εκεί όπου λόγω της διακοπής είχαμε τον προσωρινό εγκλωβισμό οχημάτων στην περιοχή του Πλαταμώνα.

Αποκαταστάθηκε γύρω στα μεσάνυχτα η βλάβη που προκάλεσε το μπλακ άουτ σε μία μεγάλη ακτίνα από τον Πυργετό μέχρι το Δίον της Πιερίας και βύθισε στο σκοτάδι όλη αυτή την περιοχή για μία και πλέον ώρα, προκαλώντας ακόμη και κυκλοφοριακά προβλήματα αφού λόγω της διακοπής του ρεύματος εγκλωβίστηκαν

onlarissa

Δες επίσης

Λάρισα: Εκείνη τον βοηθούσε οικονομικά και αυτό ήταν το «ευχαριστώ» του αχάριστου 42χρονου…

Μέχρι πρότινος η 74χρονη Λαρισαία, συνέδραμε οικονομικά τον 42χρονο άνδρα στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας και ...