Παρασκευή, 29 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Έμαθε τυχαία για ερωτικά της βίντεο στο ίντερνετ

Έμαθε τυχαία για ερωτικά της βίντεο στο ίντερνετ

Απίστευτα ταπεινωμένη ένιωσε μια γυναίκα που έμαθε από παιδική της φίλη που είχε να δει 20 χρόνια ότι κυκλοφορούν ερωτικά της βίντεο στο ίντερνετ.
Ο 32χρονος Luke Brinson είχε ανεβάσει τρία ερωτικά της βίντεο στο Pornhub και είχαν προβληθεί τουλάχιστον 3.000 φορές. Είχαν μείνει στο site για τουλάχιστον 5 μήνες.

Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 32χρονο και καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκισης. «Ανεβάσατε τρία βίντεο που ήταν διαθέσιμα στο κοινό. Τα είδαν και έμειναν στο ίντερνετ. Το θύμα αισθάνθηκε απίστευτα ταπεινωμένο, κάτι που ήταν αναμφίβολα πρόθεσή σας» τόνισε ο δικαστής.

Ταπεινωμένη από τα ερωτικά βίντεο
Ήταν μια παιδική φίλη του θύματος που την ενημέρωσε για το βίντεο και της έστειλε τον σύνδεσμο. «Ήταν πολύ αγχωμένη. Επικοινώνησε με το site και μετά από λίγες μέρες κατέβηκαν τα βίντεο».

Αφού συνέλαβαν τον 32χρονο Luke Brinson, τον ανέκριναν και αρνήθηκε το αδίκημα. Καταδικάστηκε μετά από δίκη στο Bristol Magistrates Court. Στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιο αδίκημα καθώς είχε ανεβάσει γυμνές φωτογραφίε άλλης γυναίκας σε κατάστημα.

newsit.gr από Dailymail

Δες επίσης

Viral: Έβγαλε το εσώρουχό της δημοσίως και το φόρεσε για μάσκα – ΒΙΝΤΕΟ

Μπήκε στο ταχυδρομείο αλλά δεν φορούσε προστατευτική μάσκα. Αμέσως βρήκε τον τρόπο να συμμορφωθεί με ...