Παρασκευή, 29 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ελεύθερος ο «στανιστής» Ασημάκης Κατσούλας

Ελεύθερος ο «στανιστής» Ασημάκης Κατσούλας

Υστερα από 23 χρόνια κράτησης στις φυλακές, ο 45χρονος σήμερα «σατανιστής» Ασημάκης Κατσούλας, καταδικασμένος σε δύο φορές ισόβια και 12 χρόνια, άνοιξε την πόρτα των φυλακών και είναι πλέον ελεύθερος.

Ο 22χρονος τότε Κατσούλας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ψυχρός και ατάραχος περιέγραφε τις φρικτές δολοφονίες ενός 14χρονου κοριτσιού και μίας νεαρής μητέρας στο όνομα του σατανά
Ο 22χρονος τότε Κατσούλας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ψυχρός και ατάραχος περιέγραφε τις φρικτές δολοφονίες ενός 14χρονου κοριτσιού και μίας νεαρής μητέρας στο όνομα του σατανά

Είναι ίσως από τους… μακροβιότερους κρατουμένους, όπως λένε υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, αν και ο Ασημάκης Κατσούλας τα τελευταία χρόνια έπαιρνε συχνά 5νθήμερες άδειες, τις οποίες τηρούσε και επέστρεφε μόλις ολοκληρώνονταν στις φυλακές Αγιάς στην Κρήτη, όπου κρατείτο, μέχρι την υφ’ όρον απόλυσή του.

Η αίτησή του μάλιστα απορρίφθηκε από το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο, με τον κρατούμενο να ασκεί έφεση σε βάρος της απόφασης και να ζητεί νέα κρίση από το Συμβούλιο Εφετών. Οι πληροφορίες λένε ότι στην κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου μέτρησαν τόσο τα χρόνια που παρέμεινε μέσα στη φυλακή αλλά και η καλή διαγωγή που επέδειξε, καθώς και το γεγονός ότι έχει δίπλα του υποστηρικτικό περιβάλλον.

Πριν από αρκετά χρόνια, είχε πρώτη βαδίσει προς την ελευθερία η Δημήτρα Μαργέτη και στη συνέχεια ο Μάνος Δημητροκάλλης.

Θυσίες στον… σατανά
Το 1992, τα τρία νεαρά τότε παιδιά, με τον Κατσούλα αρχηγό, συνελήφθησαν, αφού στο πλαίσιο τελετών μαύρης μαγείας δολοφόνησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου, αλλά και την 28χρονη καμαριέρα και μητέρα δύο παιδιών Γαρυφαλλιά Γιούργα σε ερημική περιοχή του Γραμματικού. Και οι δύο είχαν θυσιαστεί στον… σατανά. Οι κατηγορούμενοι είχαν συγκλονίσει με τις πράξεις τους και, ενώ απολογούμενοι είχαν ομολογήσει, στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο επέρριπτε ο ένας στον άλλο τις ευθύνες. Ο Μάνος Δημητροκάλλης καταδικάστηκε σε κάθειρξη δις ισόβια, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη σε κάθειρξη 17 ετών.

ethnos/Σοφία Φασουλάκη

Δες επίσης

Αγρια δολοφονία: Εκτέλεσαν άνδρα έξω από το σπίτι του -Με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε ένας άνδρας στη Βούλα ο οποίος εξέπνευσε. Σύμφωνα με τις πρώτες ...

Αφήστε μια απάντηση