Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Eκρήξεις και πυροβολισμοί στο κέντρο του Παρισιού: Νεκροί και τραυματίες. Οι δράστες κρατούν ομήρους στο θέατρο Bataclan

Eκρήξεις και πυροβολισμοί στο κέντρο του Παρισιού: Νεκροί και τραυματίες. Οι δράστες κρατούν ομήρους στο θέατρο Bataclan

Σειρά επιθέσεων στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκρηξη σημειώθηκε έξω από το Stade de France, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας, παρουσία του Φρανσουά Ολάντ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν δύο διαμελισμένα πτώματα μέσα στο στάδιο.
Παράλληλα, τρία επεισόδια με πυροβολισμούς αναφέρθηκαν μεταξύ 10ου και 11ου διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα France24, οι δράστες, που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν σε εστιατόριο στο 10ο Διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και άνοιξαν πυρ.

Τουλάχιστον 18 οι νεκροί σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό της αστυνομίας, η οποία ερωτηθείσα λίγο μετά 23:30, έκανε αναφορά για τουλάχιστον τρεις επεισόδια με πυροβολισμούς, – πιθανόν και τέσσερα – μαζί με τον τομέα Bataclan (ενδέκατο διαμέρισμα) και Σαρόν (11ο διαμέρισμα).»

Νωρίτερα, δημοσιογράφος του BBC έκανε λόγο για 10 ανθρώπους στο έδαφος χωρίς να είναι γνωστό εάν είναι νεκροί ή τραυματίες.

Οι δράστες αναφέρεται ότι έχουν κρυφτεί στο θέατρο Bataclan και έχουν μαζί ομήρους! Το BBC κάνει λόγο για 60 ομήρους!

news247

Δες επίσης

Σταματά το καρναβάλι της Βενετίας

Mε απόφαση του περιφερειάρχη του Βένετο στην Ιταλία, Λούκα Τζάια, σταματούν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις, μέχρι ...

Αφήστε μια απάντηση