Σάββατο, 4 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας!

Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας!

Κλοπή ιατρικού εξοπλισμού σημειώθηκε από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και συγκεκριμένα κλάπηκαν δύο γαστροσκόπια και δύο κολονοσκόπια, τα δύο ήταν λειτουργικά και τα άλλα ήταν σε διαδικασία να επισκευαστούν.

Η αξία των κλεμμένων ανέρχεται περίπου στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ..

Πέραν της οικονομικής ζημιάς, πρόβλημα εντοπίζεται και στα προγραμματισμένα ραντεβού των ασθενών που ακυρώθηκαν για σήμερα και αύριο, ενώ από την διοίκηση εξετάζονται τρόποι για την επίλυση του προβλήματος.

Από την διοίκηση του Νοσοκομείου κλήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Λάρισας για να επιληφθεί της υπόθεσης και είναι σε εξέλιξη η προανάκριση που διενεργείται.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Νάνος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων και αποφάσισε την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σημειώνεται πως το αντίστοιχο διάστημα, διαπιστώθηκε κλοπή εξοπλισμού και στην γαστρεντερολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου στο γειτονικό Βόλο.

onlarissa.gr

Δες επίσης

Κοροναϊός : Σε καραντίνα η προσφυγική δομή στη Ριτσώνα μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων

Σε καραντίνα για 14 μέρες μπαίνει από σήμερα το πρωί η δομή φιλοξενίας των αιτούντων ...

Αφήστε μια απάντηση