Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Εκκληση για βοήθεια σε 12χρονο Τρικαλινό

Εκκληση για βοήθεια σε 12χρονο Τρικαλινό

Εκκληση για βοήθεια ενός 12χρονου Τρικαλινού ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν λίγες εβδομάδες στα Κουτσομύλια Τρικάλων, όταν χτύπησε στο κεφάλι από καρότσα φορτηγού στην προσπ;aθειά του να πετάξει σκουπίδια από το αυτοκίνητο που επέβαινε και οδηγούσε η αδελφή του σε κάδο απορριμμάτων.
Τότε όπως είχε γράψει το trikaladay, ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Παρότι η κατάσταση της υγείας του σύμνφωνα με τους θεράποντες γιατρούς θεωρείται σταθερή ο 12χρονος δεν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει.
Να σημειωθεί ότι ο μικρόε Κωνσταντίνος πριν από πέντε χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του ο οποίος είχε προσβληθεί από καρκίνο.
Για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού χρειάζονται χρήματα καθώς η μητέρα του και οι δυο αδελφές του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.
Οσοι μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να καταβάλλεται οποιοδήποτε ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στο όνομα της μητέρας του Σοφίας Λιάκου: IBAN: 2701104770000047779694224
Εθνική Τράπεζα

Δες επίσης

Φιλανθρωπική Συναυλία ζωής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ με την στήριξη του Δήμου Μετεώρων

Φιλανθρωπική συναυλία διοργανώνεται στην Καλαμπάκα, την Παρασκευή 18/10 και ώρα 20:00 στο χώρο του Πολιτιστικού ...

Αφήστε μια απάντηση