Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων για τους αρχαίους συγγραφείς

Εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων για τους αρχαίους συγγραφείς

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων διοργανώνει σε εκδήλωση με θέμα: «Η διαχρονική αξία των Αρχαίων συγγραφέων και πώς μπορούμε να τη μεταφέρουμε στους μαθητές μας»
Η εκδήλωση έχει χαρακτήρα εργαστηρίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο πατάρι του Gioconda coffee bar (Ερμού και Υψηλάντου 1).
Εισηγητής είναι ο φιλόλογος και συγγραφέας βιβλίων και άρθρων γύρω από την αρχαία ελληνική γλώσσα και σκέψη Θανάσης Μπαντές, ο οποίος θα παρουσιάσει διδακτικές προτάσεις από την ύλη των Αρχαίων της Α΄ Λυκείου (Ξενοφώντας-Θουκυδίδης). Περιμένουμε όμως και τις δικές σας προτάσεις και σκέψεις για τα διδακτικά εγχειρίδια της αρχαίας ελληνικής όλων των τάξεων, προκειμένου να υπάρξει μια παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Επίσης, σας καλούμε να λάβετε μέρος στις εκλογές του Συνδέσμου μας, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον», στις 6:00 μ.μ. Θυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Δες επίσης

Εφυγε από τη ζωή Τρικαλινή σε ηλικία 103 ετών

 Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών η Φωτεινή Δημ. Γιαννή. Η κηδεία της ...